Tjänster

Akryl -förlängning

För dig som inte har långa naglar.vi förlänger din naglar med tippar på din egna naglar och anpassar längden efter önskemål.sedan applicerar vi ett akrylager ovanpå.

Akryl -rose och vita pulver

Detta är en utmärkt procedur som vid akryl och gelenaglar ,skilladen är utseende på dina naglar.här används först ett vitt pulver som appliceras på halva nageln sedan ett rosa pulver som appliceras på den andra halvan. naglarna får ett utmärkt utseende likt Fransk manikyr.

Akrylfylling

När naglar har växt ut , behövs ett akryl eller gele pulver för att fylla utväxten på naglarna. förkorta och förnya akrylnaglar bör göras varannan vecka.

Spa pedikyr

Här erbjuds ett fotbad samtidigt som du får ryggmassage av vår massagestol under pedikyren. avkoppling för hela din kropp samtidigt som tånaglarna trimmas och dött skinn skrapas bort under fötterna.vi avslutar med varm fotmassage med varma handdukar och polering och målar med vanlig lack.

Manikyr

Här fixar vi till nagelbanden , klipper och formar din naglar .vi massera dina arma med varma handdukar och avslutar med att polera dina naglar.

OBS!

Vi ansvarar inte för följande :

Brytna. spruckna naglar eller att nageln släpper.

Infekterande naglar eller förstörelse av nagel m.m